Art-Lab logo

Методичні рекомендації Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 146
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Особливості формування навичок гри на ударній установці : методичні рекомендації по постановці ігрового апаратуШульс, Я.В.; Тітов, О.М.
2023Методичні рекомендації щодо виконання завдань до розділу «Фелтинг» з дисципліни «Декоративно-прикладна творчість»Олінкевич, Ю.В.
2023Методичні рекомендації з дисципліни «Основи акторської майстерності» (для студентів закладів фахової передвищої мистецької освіти)Неклюдова, Т.Б.
2023Використання вправ при постановці диригентського апарату : методичні рекомендаціїФершал, Н.Є.
2023Рельєфна композиція як інформаційно-декоративний артоб’єкт : методичні рекомендаціїПоложинська, К.І.; Тетянін, І.О
2023Казковий світ Юлія Мейтуса : методичні рекомендації щодо роботи з циклом «12 дитячих п’єс для фортепіано» Ю.МейтусаНадутенко, О.Л.; Полтавчук, Г.А.; Лисенко, А.С.
2023Творчі кольори Юлія Мейтуса : методичні рекомендаціїНадутенко, О.Л.; Бондаренко, Н.В.; Приданчук, О.М.
2023Методичні рекомендації для виконання практичних робіт з кольорознавстваСавін, С.В.
2022Донотний період навчання в класі домри : методична розробка для елементарного підрівня початкової мистецької освітиЄвсеєнко, О.О.
2022Колаж. Композиційні пошуки : методичні рекомендаціїПапушнікова, О.А.
2022Значення вікових та психологічних особливостей учнів у формуванні та розвитку інтересу до гри на фортепіано: методичні рекомендаціїГлінкіна, І.К.
2021Мистецтво джазової імпровізації: методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Імпровізація (джазова)»Прощенков, О.В.; Войцеховська, А.І.; Лебедєва, О.С.
2021Фольклористичний аналіз в курсі музичного фольклору: методичні рекомендаціїБогданова, О.В.
2021Втілення художнього образу у фортепіанній мініатюрі: методичні рекомендаціїСтецюк, Н.В.
2021Вокальний цикл «Крила» Олександра Яковчука на вірші Ліни Костенко для сопрано у супроводі фортепіано: методичні рекомендаціїГіваргізова, І.М.
2021Досвід практичного застосування системи А.А.Шмідт-Шкловської в організації ігрового апарату юних піаністів і подоланні наслідків фізичних перевантажень рук: методичні рекомендаціїБондаренко, О.Я.
2021Забезпечення музичного супроводу екзерсису в класі українського танцю: методичні рекомендаціїКорж, Г.П.; Захарченко, С.О.
2021Особливості формування виконавських навичок учня-бандуриста: методичні рекомендаціїТанцюра, Т.Г.
2021Способи роботи над удосконаленням технічних можливостей гітариста на прикладі циклу «20 простих етюдів» Лео Брауера: методичні рекомендаціїПоловинка, І.О.
2021Методичні рекомендації для вивчення навчальної дисципліни «Методико-виконавський аналіз педагогічного репертуару»Бакланова, Л.П.; Ковальчук, З.Д.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 146