Art-Lab logo

Архів програм 2006 року Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 99
Дата випускуНазваАвтор(и)
2006Історія мистецтв: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїВіділіна, С.Л.; Малкіс, Р.Р.
2006Техніка безпеки та кінопрокат: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїОнищенко, О.І.; Коваль, О.А.
2006Сценарна композиція: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїОнищенко, О.І.; Коваль, О.А.
2006Методика організації гуртків технічної творчості: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїОнищенко, О.І.
2006Історія кіно і телебачення: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїНікітіна, З.Л.
2006Педагогічна практика : програма та методичні рекомендації для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїГнилицька, О.І.
2006Практика з декоративно-прикладної творчості : програма та методичні рекомендації для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїПоложинська, К.І.
2006Переддипломна практика: програма та методичні рекомендації для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїГнилицька, О.І.
2006Скульптура : програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЄресько, В.П.
2006Графіка : програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїГнилицька, О.І.
2006Декоративно-прикладна творчість : програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїБіла, С.Л.
2006Художня кераміка: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЖук, Г.Д.
2006Народна музична творчість: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїРуденко, Т.М.
2006Розшифровка народних пісень: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїМарченко, Н.В.
2006Аранжування: програма та методичні рекомендації для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїКагадей, Т.Ю.; Чурилов, В.І.
2006Рисунок: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїГнилицька, О.І.; Єресько, В.П.
2006Практика з організації та методики культурно-дозвіллєвої діяльності: програма для вищих закладів культури і мистецтва І-ІІ рівнів акредитаціїКоваль, Л.Я.; Крячко, Т.М.
2006Історія образотворчого мистецтва: програма та методичні рекомендації для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїВіділіна, С.Л.
2006Композиція: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїВіділіна, С.Л.; Радецька, І.Ю.
2006Художній розпис: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїФірсік, Ю.М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 61 до 80 з 99