Art-Lab logo

Архів програм 2008 року Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 41
Issue DateTitleAuthor(s)
2008Українська та зарубіжна музичні літератури: програма для музичної школиБодак, Я.А.; Гукова, В.В.; Єпімахова, О.В.; Карлова, О.А.; Кулик, В.В.; Полячок, О.І.; Семирозум, О.М.; Смольська, Н.І.; Томасишин, І.М.
2008Народознавство і фольклор: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїСтепанюк, М.І.
2008Хорознавство та методика роботи з хором: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїКоломієць, Л.І.
2008Фізичне виховання: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЗахарченко, Н.І.; Багнюк, Т.М.
2008Українська музична література: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїГрабар, Л.В.
2008Сольфеджіо: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїПузанкова, Н.М.
2008Сольфеджіо: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїПінчук, Ю.Г.
2008Світова музична література: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЦигановська, Н.М.; Василенко, О.В.
2008Постановка голосу. Клас бандури: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїОвчарова, С.В.
2008Комп’ютерна графіка: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїВасильєва, М.Ф.
2008Гармонія: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїПузанкова, Н.М.
2008Аранжування з використанням музичних комп’ютерних програм (додатковий предмет): програмаКарась, С.О.; Чембержі, М.І.
2008Аналіз музичних творів: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїПінчук, Ю.Г.
2008Основи вікової психології і педагогіки: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїСтефанівська, Л.Т.
2008Організація роботи навчальних бібліотек: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїБулаєнко, В.О.
2008Концертмейстерський клас: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтвКудіна, Т.Ф.; Мельник, М.Й.
2008Комп’ютерна графіка: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїПравдівцева, Л.В.
2008Економіка підприємства: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїСергєєнко, О.М.
2008Предмет за вибором. Декоративно-ужиткове мистецтво. Художня обробка текстильних матеріалів. Писанкарство: програмаБілик, О.М.
2008Спеціальний музичний інструмент (гітара): програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЛейбіна, А.В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 41