Art-Lab logo

Архів програм 2005 року Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 83
Issue DateTitleAuthor(s)
1995Фортепіано: програма для теоретико-композиторських факультетівЧекас, Л.С.; Ніколаєва, Л.М.; Балик, І.Р.; Андрусевич, А.М.
2005Початковий курс гармонії: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїГармель, О.В.
2005Управління бібліотечною справою: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїКостюченко, Н.А.
2005Українська мова за професійним спрямуванням: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїМось, О.М.
2005Українська література: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїГуйван, П.В.
2005Стилістика ділового мовлення: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїМельничук, В.Д.
2005Соціальні комунікації: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїДудник, Л.В.
2005Професійна етика бібліотекаря: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїМальцева, І.Ю.
2005Охорона праці: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїДудник, Л.В.
2005Основи підприємництва і менеджменту: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїКочергіна, Н.Г.
2005Основи підприємництва і управлінської діяльності: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЗапара, С.О.
2005Основи офісного сервісу: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїПравдівцева, Л.В.
2005Основи економічних теорій: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїСауляк, С.М.
2005Основи документознавства: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїМоторна, Н.І.
2005Основи документознавства: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїКостюченко, Г.А.
2005Музичний інструмент. Баян: програма для середніх спеціальних музичних шкілДавидов, М.А.; Заєць, В.М.; Самітов, В.З.; Троценко, В.М.
2005Англійська мова: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїНеловко, Т.П.
2005Основи аналітико-синтетичної обробки документів: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїСєдих, В.В.
2005Обслуговування в бібліотеці: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїКочергіна, Н.Г.
2005Музичний фольклор: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїБогданова, О.В.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 83