Art-Lab logo

Архів програм 2005 року Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 83
Дата випускуНазваАвтор(и)
1995Фортепіано: програма для теоретико-композиторських факультетівЧекас, Л.С.; Ніколаєва, Л.М.; Балик, І.Р.; Андрусевич, А.М.
2005Початковий курс гармонії: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїГармель, О.В.
2005Управління бібліотечною справою: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїКостюченко, Н.А.
2005Українська мова за професійним спрямуванням: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїМось, О.М.
2005Українська література: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїГуйван, П.В.
2005Стилістика ділового мовлення: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїМельничук, В.Д.
2005Соціальні комунікації: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїДудник, Л.В.
2005Професійна етика бібліотекаря: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїМальцева, І.Ю.
2005Охорона праці: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїДудник, Л.В.
2005Основи підприємництва і менеджменту: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїКочергіна, Н.Г.
2005Основи підприємництва і управлінської діяльності: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЗапара, С.О.
2005Основи офісного сервісу: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїПравдівцева, Л.В.
2005Основи економічних теорій: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїСауляк, С.М.
2005Основи документознавства: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїМоторна, Н.І.
2005Основи документознавства: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїКостюченко, Г.А.
2005Музичний інструмент. Баян: програма для середніх спеціальних музичних шкілДавидов, М.А.; Заєць, В.М.; Самітов, В.З.; Троценко, В.М.
2005Англійська мова: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїНеловко, Т.П.
2005Основи аналітико-синтетичної обробки документів: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїСєдих, В.В.
2005Обслуговування в бібліотеці: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїКочергіна, Н.Г.
2005Музичний фольклор: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїБогданова, О.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 83