Art-Lab logo

Архів програм 2007 року Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 44
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Спеціальний музичний інструмент. Блокфлейта – сопілка: програмаМалиш, Т.О.
2007Музична література: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтвБерезовенко, О.В.; Дудченко, В.П.
2007На шляху до ECTS: з досвіду використання модульно-рейтингової системи в курсі теорії музики: програмаОсецька, І.О.; Покладій, Н.О.; Рафес, О.В.
2007Методика роботи із самодіяльним духовим оркестром: програмаГречаний, А.В.
2007Фортепіано: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїСіньковська, Л.В.; Ладнюк, Т.І.; Дікусарова, В.О.
2007Спеціальний музичний інструмент. Фортепіано (заочна форма навчання)Аренкова, Н.С.; Винниченко, Л.А.
2007Додатковий музичний інструмент (баян, акордеон): програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЯрошик, Р.О.
2007Концертмейстерський клас та методика акомпанементуВільк, Л.П.
2007Організація та проведення комплексної контрольної роботи з навчальної дисципліни «хорова література»: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїКобзєва, О.О.; Кобзєв, С.С.
2007Хоровий клас та практика роботи з хором: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЯкимчук, Л.М.
2007Хоровий клас: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЗатурян, А.І.
2007Хорознавство і методика роботи з хором: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЗатурян, А.І.
2007Методика викладання фахових дисциплін: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЯкимчук, Л.М.; Кренців, М.С.
2007Диригування та читання хорових партитур: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїДобровольська, Л.Г.; Макарова, Ю.В.
2007Розшифровка народної пісні: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЗатурян, А.І.
2007Ансамбль: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЯкимчук, Л.М.
2007Хорове аранжування: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЗатурян, А.І.
2007Педагогічна практика: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїКізяков, В.М.
2007Керівництво фольклорним вокальним ансамблем : програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЗатурян, А.І.
2007Зарубіжна музична література : програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїСергєєва, Т.А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 44