Art-Lab logo

Архів програм 2007 року Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 44
Дата випускуНазваАвтор(и)
2007Основи імпровізації: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїКрасавіна, Л.М.
2007Концертмейстерська практика: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтвМіщенко, О.В.
2007Спеціальний клас скрипки: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїМоргуненко, О.Є.; Левченко, Н.П.; Кратасюк, В.В.
2007Спеціальний клас котрабаса: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЄвнопулос, Ю.Є.
2007Спеціальний клас віолончелі: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїДробот, Н.С.
2007Спеціальний клас бандури: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїБаштан, С.В.; Овчарова, С.В.
2007Спеціальний клас альта: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїДруцко, Л.М.
2007Сольфеджіо: програма для студентів вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїДмитрієва, О.М.; Кальченко, С.В.
2007Професійна етика: програма для студентів вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїДудник, Л.В.
2007Практика викладання музичної літератури: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЦигановська, Н.М.
2007Початковий курс історії образотворчого мистецтва: програма для дитячої школи мистецтв комплексного типуДудка, Ю.В.
2007Початковий курс історії образотворчого мистецтва: програма для художньої школиАвдикович, М.М.; Авдикович, М.О.
2007Педагогічна практика: програма та методичні рекомендації для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїМоргуненко, О.Є.
2007Лекторська практика: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЛитвиненко, Ж.А.
2007Камерний ансамбль: програма та методичні рекомендації для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїМоргуненко, О.Є.
2007Наскрізна програма практики: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїНабок, Т.Г.; Хоменко, Н.Г.
2007Народознавство: програма та методичні рекомендації для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїКухар, Л.В.; Марченко, М.М.
2020Аналіз виконавських стилів: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїДробот, Н.С.
2007Дозвіллєва діяльність дитячої бібліотеки: програма для студентів вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїГоловко, І.М.
2007Культура та етика професійної поведінки: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЛитвин, С.М.; Харченко, З.А.; Шахман, О.А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 44