Art-Lab logo

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://arts-library.com.ua/xmlui/handle/123456789/309
Название: Інклюзія в мистецькій освіті: виклики, практики, перспективи: зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (з міжнарод. участю)
Ключевые слова: тези
інклюзія
діти з особливими потребами
діти з особливими освітніми потребами
Дата публикации: 2019
Краткий осмотр (реферат): Науково-методичний збірник матеріалів містить тези доповідей учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції (з міжнародною участю) «Інклюзія в мистецькій освіті: виклики, практики, перспективи», які окреслюють проблемні питання щодо реалізації права на мистецьку освіту для дитини з особливими освітніми потребами. У збірці представлено педагогічний досвід організації навчання таких дітей в мистецьких школах, моделі психолого-педагогічної та соціально-педагогічної роботи, а також пропозиції щодо впровадження інклюзії в систему мистецької освіти в Україні.
Описание: Інклюзія в мистецькій освіті: виклики, практики, перспективи: зб. матеріалів Всеукр. наук.-практ. конф. (з міжнарод. участю), 6–7 груд. 2019 р. / за заг. ред. М. М. Бриль. Київ: ДНМЦЗКМО, 2019. 420 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://arts-library.com.ua/xmlui/handle/123456789/309
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, конгресів, семінарів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ЗБІРКА ІНКЛЮЗІЯ.pdf4.92 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.