Art-Lab logo

Методичні рекомендації Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 146
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Особливості формування навичок гри на ударній установці : методичні рекомендації по постановці ігрового апаратуШульс, Я.В.; Тітов, О.М.
2023Методичні рекомендації щодо виконання завдань до розділу «Фелтинг» з дисципліни «Декоративно-прикладна творчість»Олінкевич, Ю.В.
2023Методичні рекомендації з дисципліни «Основи акторської майстерності» (для студентів закладів фахової передвищої мистецької освіти)Неклюдова, Т.Б.
2023Використання вправ при постановці диригентського апарату : методичні рекомендаціїФершал, Н.Є.
2023Рельєфна композиція як інформаційно-декоративний артоб’єкт : методичні рекомендаціїПоложинська, К.І.; Тетянін, І.О
2023Казковий світ Юлія Мейтуса : методичні рекомендації щодо роботи з циклом «12 дитячих п’єс для фортепіано» Ю.МейтусаНадутенко, О.Л.; Полтавчук, Г.А.; Лисенко, А.С.
2023Творчі кольори Юлія Мейтуса : методичні рекомендаціїНадутенко, О.Л.; Бондаренко, Н.В.; Приданчук, О.М.
2023Методичні рекомендації для виконання практичних робіт з кольорознавстваСавін, С.В.
2022Донотний період навчання в класі домри : методична розробка для елементарного підрівня початкової мистецької освітиЄвсеєнко, О.О.
2022Колаж. Композиційні пошуки : методичні рекомендаціїПапушнікова, О.А.
2022Значення вікових та психологічних особливостей учнів у формуванні та розвитку інтересу до гри на фортепіано: методичні рекомендаціїГлінкіна, І.К.
2021Мистецтво джазової імпровізації: методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Імпровізація (джазова)»Прощенков, О.В.; Войцеховська, А.І.; Лебедєва, О.С.
2021Фольклористичний аналіз в курсі музичного фольклору: методичні рекомендаціїБогданова, О.В.
2021Втілення художнього образу у фортепіанній мініатюрі: методичні рекомендаціїСтецюк, Н.В.
2021Вокальний цикл «Крила» Олександра Яковчука на вірші Ліни Костенко для сопрано у супроводі фортепіано: методичні рекомендаціїГіваргізова, І.М.
2021Досвід практичного застосування системи А.А.Шмідт-Шкловської в організації ігрового апарату юних піаністів і подоланні наслідків фізичних перевантажень рук: методичні рекомендаціїБондаренко, О.Я.
2021Забезпечення музичного супроводу екзерсису в класі українського танцю: методичні рекомендаціїКорж, Г.П.; Захарченко, С.О.
2021Особливості формування виконавських навичок учня-бандуриста: методичні рекомендаціїТанцюра, Т.Г.
2021Способи роботи над удосконаленням технічних можливостей гітариста на прикладі циклу «20 простих етюдів» Лео Брауера: методичні рекомендаціїПоловинка, І.О.
2021Методичні рекомендації для вивчення навчальної дисципліни «Методико-виконавський аналіз педагогічного репертуару»Бакланова, Л.П.; Ковальчук, З.Д.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 146