Art-Lab logo

Архів програм 2008 року Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 41
Дата випускуНазваАвтор(и)
2008Українська та зарубіжна музичні літератури: програма для музичної школиБодак, Я.А.; Гукова, В.В.; Єпімахова, О.В.; Карлова, О.А.; Кулик, В.В.; Полячок, О.І.; Семирозум, О.М.; Смольська, Н.І.; Томасишин, І.М.
2008Народознавство і фольклор: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїСтепанюк, М.І.
2008Хорознавство та методика роботи з хором: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїКоломієць, Л.І.
2008Фізичне виховання: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЗахарченко, Н.І.; Багнюк, Т.М.
2008Українська музична література: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїГрабар, Л.В.
2008Сольфеджіо: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїПузанкова, Н.М.
2008Сольфеджіо: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїПінчук, Ю.Г.
2008Світова музична література: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЦигановська, Н.М.; Василенко, О.В.
2008Постановка голосу. Клас бандури: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїОвчарова, С.В.
2008Комп’ютерна графіка: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїВасильєва, М.Ф.
2008Гармонія: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїПузанкова, Н.М.
2008Аранжування з використанням музичних комп’ютерних програм (додатковий предмет): програмаКарась, С.О.; Чембержі, М.І.
2008Аналіз музичних творів: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїПінчук, Ю.Г.
2008Основи вікової психології і педагогіки: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїСтефанівська, Л.Т.
2008Організація роботи навчальних бібліотек: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїБулаєнко, В.О.
2008Концертмейстерський клас: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтвКудіна, Т.Ф.; Мельник, М.Й.
2008Комп’ютерна графіка: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїПравдівцева, Л.В.
2008Економіка підприємства: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїСергєєнко, О.М.
2008Предмет за вибором. Декоративно-ужиткове мистецтво. Художня обробка текстильних матеріалів. Писанкарство: програмаБілик, О.М.
2008Спеціальний музичний інструмент (гітара): програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЛейбіна, А.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 41