Art-Lab logo

Архів програм 2007 року Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 44
Issue DateTitleAuthor(s)
2007Основи імпровізації: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїКрасавіна, Л.М.
2007Концертмейстерська практика: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтвМіщенко, О.В.
2007Спеціальний клас скрипки: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїМоргуненко, О.Є.; Левченко, Н.П.; Кратасюк, В.В.
2007Спеціальний клас котрабаса: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЄвнопулос, Ю.Є.
2007Спеціальний клас віолончелі: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїДробот, Н.С.
2007Спеціальний клас бандури: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїБаштан, С.В.; Овчарова, С.В.
2007Спеціальний клас альта: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїДруцко, Л.М.
2007Сольфеджіо: програма для студентів вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїДмитрієва, О.М.; Кальченко, С.В.
2007Професійна етика: програма для студентів вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїДудник, Л.В.
2007Практика викладання музичної літератури: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЦигановська, Н.М.
2007Початковий курс історії образотворчого мистецтва: програма для дитячої школи мистецтв комплексного типуДудка, Ю.В.
2007Початковий курс історії образотворчого мистецтва: програма для художньої школиАвдикович, М.М.; Авдикович, М.О.
2007Педагогічна практика: програма та методичні рекомендації для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїМоргуненко, О.Є.
2007Лекторська практика: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЛитвиненко, Ж.А.
2007Камерний ансамбль: програма та методичні рекомендації для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїМоргуненко, О.Є.
2007Наскрізна програма практики: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїНабок, Т.Г.; Хоменко, Н.Г.
2007Народознавство: програма та методичні рекомендації для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїКухар, Л.В.; Марченко, М.М.
2020Аналіз виконавських стилів: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїДробот, Н.С.
2007Дозвіллєва діяльність дитячої бібліотеки: програма для студентів вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїГоловко, І.М.
2007Культура та етика професійної поведінки: програма для вищих навчальних закладів культури і мистецтв І-ІІ рівнів акредитаціїЛитвин, С.М.; Харченко, З.А.; Шахман, О.А.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 44